Maus Xiaomi Mi Dual Mode Silent Edition, i bardhë
Maus Xiaomi Mi Dual Mode Silent Edition, i bardhë
Maus Xiaomi Mi Dual Mode Silent Edition, i bardhë
Maus Xiaomi Mi Dual Mode Silent Edition, i bardhë
Maus Xiaomi Mi Dual Mode Silent Edition, i bardhë
Maus Xiaomi Mi Dual Mode Silent Edition, i bardhë
10

Ky është një maus cilësor wireless me 2 mundësi lidhjeje. Lidhja mund të bëhet duke përdorur një nano marrës USB (2.4 GHz) dhe Bluetooth 4.2. Lejon punën në 2 pajisje menjëherë. Ofron një ndjeshmëri deri në 1300 DPI. Ka një senzor optik lëvizjeje dhe butona shumë të qetë. Ofron butonat: i majtë, i djathtë, 2x anësorë dhe për ndërrim të lidhjes. Është i pajisur me një rrotë dhe një ndërprerës. Përdor 2x bateri AAA për furnizim me energji.

Përmbledhje