Magazina
Popullarizuar

Shiten ose jepen me qera

: Ne aksin Elbasan-Paper ne dalje per te shkuar per ne cerrik 1 klm pak me poshte nga aksi kryesor

:shiten ose jepen me qera 2 kampanone bashke me token me nje siperfaqe 2000 m2 te dy kamanonet kan fuksionuar si ferme lopesh jane plotesisht fuksional me te gjitha kushtet per te zhvilluar cdo lloje aktiviteti bisenesi dhe kane pamje te qarte nga rruga kryesore:
: shitet bashk me token 200000 euro
: jepet me qera 1.3 milion
Per nje vizit ne prone kontaktoni nee numrat e telefonit:0693201793
:0695827352

Përmbledhje