MacBook Pro 2017 Touch Bar
Popullarizuar
550
MacBook Pro 2017 Touch Bar in very good condition everything works

 

 

Përmbledhje

  • Kategoria: Kompjutera dhe Tablet
  • Lloji i Pajisjes: Laptop
  • Modeli: 13 inch MacBook Pro Touch Bar 2017 13.2 Ventura
  • Gjendja: E Përdorur