Shes lop qumështore
Shes lop qumështore
Shes lop qumështore
Shes lop qumështore
Shes lop qumështore
Shes lop qumështore
Shes lop qumështore
Shes lop qumështore
Popullarizuar
1,650

Shes lop qumështore, e shtuar me shumë se 3-her dhe është në gjendje të mirë shëndetsore.
Sasia e qumështit gjatë ditës është deri në 20L maximum gjatë ditës.

Përmbledhje