Popullarizuar
650

Llaptop ASUS TUF Gaming

Procesor: AMD RYZEN 7 6800 H

Graphics: NVIDIA 3050Ti 4096MB

Memory: 8GB Ram

Hard Drive: 512 SSD

DISPLAY: 15.6” (1920 x 1080) 144hz

Përmbledhje

  • Kategoria: Kompjutera dhe Tablet
  • Lloji i Pajisjes: Laptop
  • Modeli: Asus TUF FA507RE GAMING
  • Gjendja: E Përdorur