Krevat per femije+ karrige ushqimi+ngrohes dhe sterilizues
Krevat per femije+ karrige ushqimi+ngrohes dhe sterilizues
Krevat per femije+ karrige ushqimi+ngrohes dhe sterilizues
Krevat per femije+ karrige ushqimi+ngrohes dhe sterilizues
Krevat per femije+ karrige ushqimi+ngrohes dhe sterilizues
Krevat per femije+ karrige ushqimi+ngrohes dhe sterilizues
Krevat per femije+ karrige ushqimi+ngrohes dhe sterilizues
Krevat per femije+ karrige ushqimi+ngrohes dhe sterilizues
Krevat per femije+ karrige ushqimi+ngrohes dhe sterilizues
Krevat per femije+ karrige ushqimi+ngrohes dhe sterilizues
Popullarizuar
150

Shes krevat per femije nga 0-5 vjec, ne gjendje shume te mire, pak te perdorur, bashke me dyshek dhe me anesoret e perfshira. Krevati ka dhe opsionin e lekundjes. Dhurate merr nje karrige ushqimi dhe sterilizuesen me ngrohes per bibiron dhe ushqim ( me kuti dhe librin udhezues). Te gjitha bashke 150 Euro

Përmbledhje