Kompjuter Gaming Hp 6200 Pro Mt
Kompjuter Gaming Hp 6200 Pro Mt
Kompjuter Gaming Hp 6200 Pro Mt
Kompjuter Gaming Hp 6200 Pro Mt
Popullarizuar
200

Desktop Gaming Hp Compaq 6200 Pro Microtower

Procesor Core i5-2400 CPU @ 3.1GHz
Karta Grafike Nvidia GTX-750TI  2GB
Ram 12 GB DDR3
Storage SSD 240GB NEW-HDD 500GB

I ardhur nga Gjermania,i hap te gjitha lojrat pa ngecje:

GTA 5,Fortnite,Dota,Far Cry 5,Warzone etj.

Përmbledhje

  • Kategoria: Kompjutera dhe Tablet
  • Lloji i Pajisjes: Kompjuter Desktop
  • Modeli: Hp 6200 Pro Mt
  • Gjendja: E Përdorur