Kallda me pelet
Kallda me pelet
Kallda me pelet
Kallda me pelet
800

Kallda me pelet 30 kw esht ne gjendje shume te mire si ri me te vjen pompa e ujit dhe fshisa per pastrim te kalldas

Përmbledhje