kallda 18kv me sistem radiatori
kallda 18kv me sistem radiatori
kallda 18kv me sistem radiatori
kallda 18kv me sistem radiatori
kallda 18kv me sistem radiatori
kallda 18kv me sistem radiatori
Popullarizuar
599

Shes kallda ne gjendje te mire , menyra e nxehjes me ane te peletit si dhe ka sistem te radiatorave.

Përmbledhje