Jepet me qera lokali/objekti
Jepet me qera lokali/objekti
Jepet me qera lokali/objekti
Jepet me qera lokali/objekti
Jepet me qera lokali/objekti
Jepet me qera lokali/objekti
Jepet me qera lokali/objekti
Jepet me qera lokali/objekti
Jepet me qera lokali/objekti
Jepet me qera lokali/objekti
Jepet me qera lokali/objekti
Jepet me qera lokali/objekti
Popullarizuar
0për m²

Jepet me qera lokalet apo objekti ne Prizren afer lagjjes se spitalit prane shkolles fillore “Fadil Hisari”. Objekti ka opcione te ndryshme te shfrytzimit se hapsirave: Kati i pare ka 90 m2, dhe kati i dyte ka 250 m2 dhe ka 2 hyrje/dalje. Eshte ndertim komplet i ri. Te interesuarit mund te lajmrohen direkt permes telefonit ne numrat:

044 113 271

049 123 500

Përmbledhje

  • Kategoria: Banesa
  • Madhësia e Banesës: Kati i pare = 90 m2, Kati i dyte = 250 m2 me dy hyrje