Ipet Autolarja me qera – Car Wash For Rent
Ipet Autolarja me qera – Car Wash For Rent
Ipet Autolarja me qera – Car Wash For Rent
Ipet Autolarja me qera – Car Wash For Rent
Popullarizuar
1

Ipet hapsira e autolarjes me qira posedon 3 kabina per larjen e veturave me parking te mjaftueshem.
Po ashtu posedon dhe maqinat per larje të përfshira në çmimin e qerasë.
Posedon bunar me uje te mjaftueshem gjat gjith kohes.
Eshte vend shume i frekuentuar ne rruge kryesore magjistralja prishtine – podujeve, autolarja gjindet ngjitur me qendren tregtare ETC ne vranjevc – Prishtine.

Per me shume info na kontaktoni.
???? +38344900410

Përmbledhje