IPTV, TE GJITHA KANALET E BOTES NE NJE VEND !!!
Popullarizuar
45

Internet tv Kosova
Ju ofron 16,000+ Kanale dhe 28,000 VODs!
1️⃣ Kanalet Shqip dhe Ndërkombëtare????????????????
2️⃣ Të gjitha Kanalet Sportive ⚽️????
3️⃣ Kanale Dokumentare⛰????
4️⃣ Filma dhe Humore????
5️⃣ Kanale Fetare ????⛪️
6️⃣ Kanale Muzikore ????
7️⃣ 30,000 VODs ????????
8️⃣ Filmat nga Netflix , Amazon Prime , HBO , HULU , Disney+ etj.

Kjo vlen për ju qe posedoni:
⁃ Smart TV ( LG & Samsung)
⁃ TV Smart Android
⁃ MAG & Android Box

???? Pagesa WesternUnion
Ria,Moneygram ose Crypto
????Telegram : Mesazh Private ????
????Shërbim për klientin 24/7
©️Welcome / Mirësevini

 

VIBER/WHATSAPP +38344211110

Përmbledhje