Instrument muzikor violë
Instrument muzikor violë
Instrument muzikor violë
Instrument muzikor violë
Instrument muzikor violë
Instrument muzikor violë
Instrument muzikor violë
Instrument muzikor violë
Instrument muzikor violë
Instrument muzikor violë
Instrument muzikor violë
Instrument muzikor violë
Popullarizuar
980

Violë instrument muzikor, 38 cm format femëror, model gjerman, e re. Formati është i përshtatshëm për nxënësit apo studentët që kalojnë nga violina ne violë. Tingulli është i papërpunuar shumë por në prespektivë për tu hapur dhe potent. Viola ka dhe kutinë që është e re dhe shumë e lehtë.

Përmbledhje