Inkubator
Inkubator
Inkubator
Inkubator
Inkubator
Inkubator
Inkubator
Inkubator
Inkubator
Inkubator
Inkubator
Inkubator
Popullarizuar
240

Shes inkubator me kapacitet per 256 vez
Vetem nje her i perdorur
Bene rrotullimin e vezes ne menyr automatike
Ka opsione per vez te pulav , shotav , gusav , pllumav
Gjithashtu e ka opsionin per mbushje me akumllator nese nuk ka energji elektrike
Poashtu perfshihen edhe 2 drita infrared dhe nje drit te ngrohjes se ajrit me vler prej 30E

Përmbledhje