GoPro 8+aksesore (e re).Waterproof.
GoPro 8+aksesore (e re).Waterproof.
GoPro 8+aksesore (e re).Waterproof.
GoPro 8+aksesore (e re).Waterproof.
GoPro 8+aksesore (e re).Waterproof.
GoPro 8+aksesore (e re).Waterproof.
GoPro 8+aksesore (e re).Waterproof.
GoPro 8+aksesore (e re).Waterproof.
GoPro 8+aksesore (e re).Waterproof.
GoPro 8+aksesore (e re).Waterproof.
270

GoPro 8+aksesore (e re).Waterproof bashke me te gjithe aksesoret: floating handle(mbajtes ne dore,antizhytje),bateri,pershtates per helmeten per xhirime ne biciklete ose motorre,tripod,kabell karikimi.
Camera e pershtatshme per blogere dhe sporte etj.
Nuk ka nevoje per kase sepse eshte antiuje(waterproof)

Përmbledhje