Gomari i Babatasit
Popullarizuar

Përsh! Ju mund të merrni një kopje dixhitale falas të “Gomari I Babatasit” nga autori i famshëm Gjergj Fishta! Ky libër është një klasik total në letërsinë shqiptare dhe ka fituar mbi shumë lexues me vizualet e tij mahnitëse, gjuhën e bukur dhe komentin shoqëror. Totallyshtë plotësisht një nga një lloj dhe madje ka frymëzuar shkrimtarët e tjerë! Pra, nëse jeni kurioz për këtë kryevepër, pse të mos e lexoni? Ju lehtë mund të zhytni veten në botën e Gjergj Fishtës me vetëm disa klikime! Mos e humbisni këtë shans për të lexuar “Gomari I Babatasit” dhe të shihni një punë kaq të madhe letrare!

Përmbledhje