Gear VR (me pult)- syze 3D per videolojera ne telefon Samsung
Gear VR (me pult)- syze 3D per videolojera ne telefon Samsung
Gear VR (me pult)- syze 3D per videolojera ne telefon Samsung
Gear VR (me pult)- syze 3D per videolojera ne telefon Samsung
Gear VR (me pult)- syze 3D per videolojera ne telefon Samsung
Gear VR (me pult)- syze 3D per videolojera ne telefon Samsung
Gear VR (me pult)- syze 3D per videolojera ne telefon Samsung
Gear VR (me pult)- syze 3D per videolojera ne telefon Samsung
150

Ka nje vit i blere si produkt, i perdorur shume pak. Eshte i mbajtur mire dhe ne kutite perkatese, nuk i mungon asgje. Eshte njesoj si ta blini ne dyqan ama me cmim shume me te ulet

Perdoret vetem ne telefona samsung!!!

 

Përmbledhje