Gaming loptop Asus strix
Gaming loptop Asus strix
Gaming loptop Asus strix
Gaming loptop Asus strix
Gaming loptop Asus strix
Gaming loptop Asus strix
400

Ne gjendje perfekte, ekrani loptopit 120hz

GL502VSK. Processor: QuadCore-i7 7700HQ 2.80 GHz. RAM: 16GB DDR4 | Supports up to 32GB. Hard Drive: 256GB NVMe | Secondary 1TB 5400 RPM | Graphic card gtx 1070 8gb

Cs2 fps 150-220

warzone fps 80-100

fornite fps 100-140

Përmbledhje

  • Kategoria: Kompjutera dhe Tablet
  • Lloji i Pajisjes: Laptop
  • Modeli: asus strix gl502vsk
  • Gjendja: E Përdorur