Fiat Idea 1.9 Jtd 2004
Fiat Idea 1.9 Jtd 2004
Fiat Idea 1.9 Jtd 2004
Fiat Idea 1.9 Jtd 2004
Fiat Idea 1.9 Jtd 2004
Fiat Idea 1.9 Jtd 2004
Fiat Idea 1.9 Jtd 2004
Fiat Idea 1.9 Jtd 2004
Fiat Idea 1.9 Jtd 2004
Fiat Idea 1.9 Jtd 2004
Fiat Idea 1.9 Jtd 2004
Fiat Idea 1.9 Jtd 2004
Popullarizuar
2,300

Vetura është në gjendje perfekte
Motorri:1.9 Jtd
Karboranti: Dizell, Manual

Vetura posedon:
Xhama elektronik
Goma te dimrit
Klime
Central abs
Interier te ruajtur
Hidraulik Servo dhe City
Shpenzime shume te vogla
Për më shume info në Tel

Përmbledhje