Fan coil, paisje per ngrohje qendrore
Fan coil, paisje per ngrohje qendrore
Fan coil, paisje per ngrohje qendrore
Fan coil, paisje per ngrohje qendrore
Popullarizuar
2,000

Paisje per ngrohje qendrore Fan coil Ross. 4 njesi te brendshme dhe nje paisje e jashtme me kapacitet per sip 130 M2. Shume Pak e perdorur.

Përmbledhje