Fabrike druri ne Kroaci
Fabrike druri ne Kroaci
Fabrike druri ne Kroaci
Fabrike druri ne Kroaci
Fabrike druri ne Kroaci
Fabrike druri ne Kroaci
Popullarizuar

Kerkojme punetor per fabrike druri / zdrukthtari dhe mirembajtes te makinave te punes
Kandidatet duhet te dijne punet rreth zdrukthtarise apo makinave percjellese.
Te interesuarit duhet te dergojne CV ne gjuhen angleze apo kroate (me foto) ne email:
bajramzatriqi@gmail.com
Kandidateve te perzgjedhur do ju kerkohet pastaj dergimi i dokumenteve percjellese.
Per info tjera ne viber +385955091208

Përmbledhje