EkSKLUZIVE – SHTËPIA NË SHTIJE
EkSKLUZIVE – SHTËPIA NË SHTIJE
EkSKLUZIVE – SHTËPIA NË SHTIJE
EkSKLUZIVE – SHTËPIA NË SHTIJE
EkSKLUZIVE – SHTËPIA NË SHTIJE
EkSKLUZIVE – SHTËPIA NË SHTIJE
EkSKLUZIVE – SHTËPIA NË SHTIJE
EkSKLUZIVE – SHTËPIA NË SHTIJE
EkSKLUZIVE – SHTËPIA NË SHTIJE
EkSKLUZIVE – SHTËPIA NË SHTIJE
EkSKLUZIVE – SHTËPIA NË SHTIJE
EkSKLUZIVE – SHTËPIA NË SHTIJE
Popullarizuar
124,000për m²

Ofrohet për #Shitje objekti-Shtëpia e gatshme për banim në pjesën më atraktive të banimit Individual-Familjarë
-Lokacioni: Gjilan afër Fushës së Futbollit ProSport
-Shtëpia me sipërfaqe banimi prej 200 m2, në katësi P+1
-Kati përdhesë: Dhoma e ditës, kuzhina dhe trepezaria (Sistem i hapur), një dhomë fjetje, koridori, shkallët dhe nyja sanitare.
-Kati i parë: Tri dhoma gjumi standard, terasa, koridori dhe banjo.
Çmimi nga 134.000€ në 124.000€

Informacionet: Tel. +383 (0) 44-323 063, E-mail, info@progis-ks.com

Përmbledhje

  • Kategoria: Shtëpi
  • Madhësia e Shtëpisë: 200m²
  • Adresa: Rr.Gjon Mili
  • Kate: Kati Perdhesë dhe Kati i Parë
  • Dhoma: 5