DJI Osmo Action 4K
DJI Osmo Action 4K
DJI Osmo Action 4K
DJI Osmo Action 4K
DJI Osmo Action 4K
DJI Osmo Action 4K
DJI Osmo Action 4K
DJI Osmo Action 4K
DJI Osmo Action 4K
DJI Osmo Action 4K
DJI Osmo Action 4K
DJI Osmo Action 4K
170

Camera DJI e re versioni 1,

WATERPROOF,dual screen,me dy ekrane para dhe pas,

bashke me te gjithe aksesoret:floating handle(mbajtes ne dore,antizhytje),bateri,pershtates per helmeten per xhirime ne biciklete ose motorre,kabell karikimi.
Camera e pershtatshme per blogere dhe sporte etj.
Nuk ka nevoje per kase sepse eshte antiuje(waterproof).

Përmbledhje