Dell Precision 5540
Dell Precision 5540
Dell Precision 5540
Dell Precision 5540
Dell Precision 5540
Dell Precision 5540
Dell Precision 5540
Dell Precision 5540
Dell Precision 5540
Dell Precision 5540
Dell Precision 5540
Dell Precision 5540
Popullarizuar
650

Ne shitje Dell Precision Laptop 5540 me I7, 16 GB the 256 SSD drive, Nvidia Quadro T1000 kartela grafike. Laptop eshte ne gjendje te shkelqyshme me bateri te re . Ka Windows 10 dhe office suite me licence.

Per qdo informate shtese na lajmeroni ne viber /Whatsup numer +41 76 330 77 47

Përmbledhje

  • Kategoria: Kompjutera dhe Tablet
  • Lloji i Pajisjes: Laptop
  • Modeli: Dell Precision 5540
  • Gjendja: E Përdorur