Popullarizuar
270

Shesim dy bileta në sektorin N202 dhe N205.

 

Një biletë kushton 150€, nëse blihen të dy biletat kushtojnë 270€.

 

Mund të na shkruani fidanshaqiri5@gmail.com

Përmbledhje