Biçiklet Bmx
Biçiklet Bmx
Biçiklet Bmx
Biçiklet Bmx
Popullarizuar
75

Biçiklet BMX “MarsStar”, model i limituar/e perdorur.

E rikostruktuar me pjes origjinale, gjendja eshte e mirë dhe e pershtatshme per femijë dhe per personat e apasinuar në stilet e ndryshme me bicikleta pasi eshte e pajisur për rrotullimin e plote te timonin pa asnje problem.

Çmimi 85€, i diskutueshëm deri ne 70€.

Kontaktoni ne what’s up 0685839179

Përmbledhje