Banese per shitje

Banesa ne dispozicion per shitje ndodhet ne Bregun e Diellit, te banesat e Miri Construction. Kompleksi ku ndodhet banesa ka casje direkte nga dy rruget kryesore rruga B dhe lagjen Mati. Kontrata behet te Noteri.

Përmbledhje

  • Kategoria: Banesa
  • Madhësia e Banesës: 67
  • Dhoma: 1
  • Banjë: 1