Banesë ne #shitje në Rrugen B! ?
Banesë ne #shitje në Rrugen B! ?
Banesë ne #shitje në Rrugen B! ?
Banesë ne #shitje në Rrugen B! ?
Banesë ne #shitje në Rrugen B! ?
Banesë ne #shitje në Rrugen B! ?
Banesë ne #shitje në Rrugen B! ?
Banesë ne #shitje në Rrugen B! ?
Banesë ne #shitje në Rrugen B! ?
Banesë ne #shitje në Rrugen B! ?
Banesë ne #shitje në Rrugen B! ?
Banesë ne #shitje në Rrugen B! ?
Popullarizuar
1,050për m²
Banesë ne #shitje në Rrugen B! ?
~Lokacioni: Rruga B!
~Siperfaqet: 89.73m2!
~Permbajtja: Qendrimi ditore me kuzhinë dhe 2-dhoma te gjumit,
Garazhe per Veture!
~ Çmimi: 1050€/m2
~Tel:046 200 777

Përmbledhje

  • Kategoria: Banesa
  • Madhësia e Banesës: 89.73
  • Dhoma: 2
  • Banjë: 1