audienca marketing
1

Audienca Marketing ofron shërbime të ndryshme per social media permes metodave me inovative dhe qmimet me të lira ne treg.
Per me shume info rreth sherbimeve kontaktoni ne numrin +38349855917 ose në faqen tonë të instagramit @audienca_marketing

Çmimet për shtimin e ndjekësve në Instagram (në zbritje) jane:
5000 followers 15€
10,000 followers 30€
20,000 followers 60€
50,000 followers 120€

Çmimet për shtimin e pëlqimeve në Instagram:
10 poste nga 1000likes = 10€
10 poste nga 2000likes = 20€
10 poste nga 5000likes = 50€

Çmimet për shtimin e shikimeve në Instagram:
10 video nga 10k views = 10€
10 video nga 20k views= 20€
10 video nga 50k views = 50€

Çmimet për shtimin e komenteve sipas dëshires në Instagram:
5 komente = 10€
10 komente = 15€
20 komente = 25€
50 komente = 50€

Përveç username-it, nuk na duhen të dhënat tuaja personale për ti kryer shërbimet tona.

Ndjekësit dhe pëlqimet janë internacional (jo shqiptar) mirpo pavarsisht kësaj, rritja e audiencës do t’iu bëj të dukeni shumë më serioz, do të merni më tepër vëmendje, dhe vizitorët e ardhshëm të profilit tuaj do të jenë më të prirur që t’iu ndjekin.

Përmbledhje