Audienca marketing
15

Audienca Marketing ofron shërbime të ndryshme per social media permes metodave me inovative dhe qmimet me të lira ne treg.
Per me shume info rreth sherbimeve kontaktoni ne numrin +38349855917 ose në faqen tonë të instagramit @audienca_marketing

Çmimet për shtimin e ndjekësve në Instagram (në zbritje) jane:
5000 followers 15€
10,000 followers 30€
20,000 followers 60€
50,000 followers 120€

Çmimet për shtimin e pëlqimeve në Instagram:
10 poste nga 1000likes = 10€
10 poste nga 2000likes = 20€
10 poste nga 5000likes = 50€

Çmimet për shtimin e shikimeve në Instagram:
10 video nga 10k views = 10€
10 video nga 20k views= 20€
10 video nga 50k views = 50€

Çmimet për shtimin e komenteve sipas dëshires në Instagram:
5 komente = 10€
10 komente = 15€
20 komente = 25€
50 komente = 50€

Përveç username-it, nuk na duhen të dhënat tuaja personale për ti kryer shërbimet tona.

Ndjekësit dhe pëlqimet janë internacional (jo shqiptar) mirpo pavarsisht kësaj, rritja e audiencës do t’iu bëj të dukeni shumë më serioz, do të merni më tepër vëmendje, dhe vizitorët e ardhshëm të profilit tuaj do të jenë më të prirur që t’iu ndjekin.

Përmbledhje