Apollo Motorr ATV 4 rrotsh 125cc
Apollo Motorr ATV 4 rrotsh 125cc
Apollo Motorr ATV 4 rrotsh 125cc
Apollo Motorr ATV 4 rrotsh 125cc
Apollo Motorr ATV 4 rrotsh 125cc
Apollo Motorr ATV 4 rrotsh 125cc
Apollo Motorr ATV 4 rrotsh 125cc
Apollo Motorr ATV 4 rrotsh 125cc
Apollo Motorr ATV 4 rrotsh 125cc
Apollo Motorr ATV 4 rrotsh 125cc
Apollo Motorr ATV 4 rrotsh 125cc
Apollo Motorr ATV 4 rrotsh 125cc
Popullarizuar
899

Motorr Atv 125 cc 4 rrotsh (4 – taktsh)

3 shpejtesi (1,2,3) , (N) , (R)

gjysem automatik , ftofje me ajer, ekran digjital, frenim me disqe me dy mundesi,ndezje me qelc, drita te gata dhe te shkurta , cfiren.

pesha bartese 120 kg

shpejtesia maksimale 50 km ne ore

 

 

Përmbledhje