Andon
Andon
Andon
Andon
Popullarizuar
550për m²
  • Banesa është dy kateshe , kati përdhesë ka dyqan me banje dhe garazh makine . Kati i sipërm ka sallonkuzhine plus dy dhoma dhe dy banja nr i telefonit është gr.

Përmbledhje

  • Kategoria: Banesa
  • Madhësia e Banesës: 105+125
  • Dhoma: 3
  • Banjë: 3