Ambient me qera per biznes ne Rrugen Myslym Shyri ne Tirane
Ambient me qera per biznes ne Rrugen Myslym Shyri ne Tirane
Ambient me qera per biznes ne Rrugen Myslym Shyri ne Tirane
Ambient me qera per biznes ne Rrugen Myslym Shyri ne Tirane
Ambient me qera per biznes ne Rrugen Myslym Shyri ne Tirane
Ambient me qera per biznes ne Rrugen Myslym Shyri ne Tirane
Ambient me qera per biznes ne Rrugen Myslym Shyri ne Tirane
Ambient me qera per biznes ne Rrugen Myslym Shyri ne Tirane
Ambient me qera per biznes ne Rrugen Myslym Shyri ne Tirane
Ambient me qera per biznes ne Rrugen Myslym Shyri ne Tirane
Ambient me qera per biznes ne Rrugen Myslym Shyri ne Tirane
Ambient me qera per biznes ne Rrugen Myslym Shyri ne Tirane
Popullarizuar
300për m²

Jap ambient me qera te pershtatur dhe te mobiluar per zyre , klink ose estetik ne Rrugen Myslym Shyri mbrapa dyqanit te INTERSPORT. Çmimi 350.000 LEK. Ju lutem telefonata vetem nga klient e jo agjensi imobilare.

Përmbledhje