3 ARI NE SHKREL (RUGOVE)
3 ARI NE SHKREL (RUGOVE)
3 ARI NE SHKREL (RUGOVE)
3 ARI NE SHKREL (RUGOVE)
3 ARI NE SHKREL (RUGOVE)
3 ARI NE SHKREL (RUGOVE)
3 ARI NE SHKREL (RUGOVE)
3 ARI NE SHKREL (RUGOVE)
3 ARI NE SHKREL (RUGOVE)
3 ARI NE SHKREL (RUGOVE)
3 ARI NE SHKREL (RUGOVE)
3 ARI NE SHKREL (RUGOVE)
Popullarizuar
15,000

Shitet parcela me siperfaqe 3 ari. Gjendet në Shkrel të Rugoves, 700 metra vije ajrore nga rruga kryesore. Pasi i kalon vilat Woodland duhet me hy në kthesën e parë djathtas (aty ku është vila e Bajrush Dodes) dhe vazhdon afro 700 ose 800 metra. Parcela është në emrin tim, dhe përkthehet menjëhere.
Ka pamje shum të bukur, dhe pamjen smund ta pengoj asnjë ndertim! Ne afërsi ka villa të bukura që janë në ndertim e sipër.

Cmimi 15mij euro.
Tel: +383 49577088

– Është rreth 11km larg nga Ura tek Fabrika e Djathit Rugove
– Është e asfaltuar
– Është e pajisur me shenja drejtuese për lokacion të saktë
– Dhe pa dyshim që përgjatë rruges do të mahniteni me pamje mahnitëse te bukurive të Bjeshkëve të Rugovës

Përmbledhje

  • Kategoria: Parcela & Tokë
  • Lloj Toke: Banimi
  • Madhësia e Tokës: 3 ari
  • Lloji i Pronës: Tjera
  • Sipërfaqja: 3 ari