Shit blej ose merr jep lloje të ndryshme të pronave. Gjeni pronën tuaj të preferuar, banesa, shtëpi & prona, si dhe parcela dhe toka me çmime të lira.

Shfaqim 1–12 të 171 rezultateve

⭕️Shitet banesa ne lagjën Arbëria (Dragodan)
1,000për m²
Banesa

⭕️Shitet banesa ne lagjën Arbëria (Dragodan)

  • Prishtinë, Kosovë
Banesa ne shitje
66,000për m²
Banesa

Banesa ne shitje

  • Prishtinë, Kosovë
Jepet vilë me qira, pranë Pazarit Të Ri.
18,000në vit
Vila

Jepet vilë me qira, pranë Pazarit Të Ri.

  • Tiranë, Shqipëri
Shesh toke ne koder Babrru
70për m²
Parcela & Tokë

Shesh toke ne koder Babrru

  • Tiranë, Shqipëri
shitje apartamenti
1,300për m²
Banesa

shitje apartamenti

Popullarizuar
  • Tiranë, Shqipëri
BANESE ME QIRA NE FUSHE KOSOVE
300në muaj
Banesa

BANESE ME QIRA NE FUSHE KOSOVE

Popullarizuar
  • Fushë Kosovë, Kosovë
LESHOHET BANESA ME QIRA NE LAGJEN BREGU I DIELLIT – PRISHTINE
250në muaj
Banesa

LESHOHET BANESA ME QIRA NE LAGJEN BREGU I DIELLIT – PRISHTINE

Popullarizuar
  • Fushë Kosovë, Kosovë
LESHOHET BANESA E RE ME QIRA NE FUSHE KOSOVE
200në muaj
Banesa

LESHOHET BANESA E RE ME QIRA NE FUSHE KOSOVE

Popullarizuar
  • Fushë Kosovë, Kosovë
LESHOHET BANESA ME QIRA NE FUSHE KOSOVE
200në muaj
Banesa

LESHOHET BANESA ME QIRA NE FUSHE KOSOVE

Popullarizuar
  • Fushë Kosovë, Kosovë
SHITET BANESA MODERNE NE FUSHE KOSOVE
1për m²
Banesa

SHITET BANESA MODERNE NE FUSHE KOSOVE

Popullarizuar
  • Fushë Kosovë, Kosovë