Ndrysho Filtrin

Shit blej ose merr jep edukim, tekste shkollore, kolegji dhe revista. Gjeni kurse, klasa dhe tema arsimore vendore dhe të huaja.

Shfaqim 1–4 të 4 rezultateve

28
Libra

Fjalor i terminologjisë së biznesit (Autor:Nexhmi Rexha)

  • 1 javë më parë
  • Prishtinë , Kosovë
Kurse

Cisco (trajnime CCNA, Cybersecurity, Python, C++)

Popullore
  • 2 muaj më parë
  • Ferizaj
pafoto-listing-thumb
20
Libra

librat e gjimnazit natyror kl.12

Popullore
  • 3 muaj më parë
49
Libra

Koleksion librash interesante

Popullore
  • 5 muaj më parë
auto forf prizren