Shfletoni ShesBlej.net për blerjen dhe shitjen e produkteve elektronike, veturave, banesave, telefona, veshjeve dhe shumë të tjera.

Blerje dhe shitje me vetem disa klikime!

Nga automjetet deri te shtëpit dhe banesat, Ne ju mundësojmë të gjeni cfarë kërkoni ose te shisni cfare nuk ju duhet. Regjistrohuni tani dhe filloni të shisni!

Shpalljet jan falas ato do ti publikojmë edhe në faqen tonë në Facebook. Kjo faqe tenton që shpalljet tuaja të arrijnë një audiencë sa më të gjerë.

Më të rejat

Shitet Iphone 12

Shitet Iphone 12

Shitet Iphone 12 si i rri te gjitha pjesetfunksjonale 128 gb Si i ri vtm disa gervishtje anash qe nuk…

190
Ekonomik

Ekonomik

golf tdi

4,100
Rrobalarese Beko

Rrobalarese Beko

Ne gjendje te rregullt

Inkubator

Inkubator

Shes inkubator me kapacitet per 256 vez Vetem nje her i perdorur Bene rrotullimin e vezes ne menyr automatike Ka…

240
Shiten zogj

Shiten zogj

Shiten zoj te racav te ndryshme (2 -3 dhe 4 muajsh)  

Shes note 10+ 256gb 12 ram

Shes note 10+ 256gb 12 ram

Shitet note 10+ shum pak i perdorun as 3 muj qe u ble n gjendje t rregull i pa thyer

280

Pakot për shpallje me pagesë

Plani 1

10 / Javë
  • 3 Theksuara
  • 3 Top Shpallje
  • 3 Përsëritura
  • Shpallje pa limit

Plani 2

15 / Javë
  • 4 Theksuara
  • 4 Top Shpallje
  • 4 Përsëritura
  • Shpallje pa limit
mmet_hosti

Pyetjet më të shpeshta

Kliko te +Posto dhe ndiqi hapat për të krijuar shpalljen, ska nevoj të regjistroheni sepse sistemi do t'ju regjistroj automatikisht.

Për të blerë thjesht zgjidhe 1 shpallje dhe kliko te numri gjysëm i zbuluar
044321xxx
Zbulo numri e telefonit
për ta shikuar tërë numrin.
Kontakto direkt pronarin e shpalljes (ska nevoj mu regjistru).

Sistemi do të ju regjistroj automatikisht gjatë krijimit të shpalljes, por nëse doni që të regjistroheni vetë në mënyrë që të keni emër përdoruesi unik atëherë ju mund ta bëni këtë duke klikuar në ikonën e njeriut e cila gjendet në meny 
https://www.shesblej.net/my-account/
dhe pastaj ndiqni hapat që kërkohen aty.

Ndiqi hapat me foto se si bëhet regjistrimi:
https://www.shesblej.net/si-te-regjistroheni-ne-shesblej-net/

Nëse veq jeni regjistruar atëher ju mund të kyqeni në llogarin tuaj duke klikuar në ikonën e njeriut në meny
https://www.shesblej.net/my-account/
dhe pasiqë të futeni në panelin tuaj ju mund ti menagjoni shpalljet tuaja si dhe të dhënat tuaja të tjera.

Për të hapur një shitore në shesblej.net së pari duhet të hyni në panelin tuaj dhe aty do të shikoni opsionin Shitorja 
https://www.shesblej.net/my-account/shitore/
Kliko aty dhe ndiqi hapat për të krijuar shitoren tuaj.

Në shesblej.net të gjitha shpalljet jan falas dhe pa limit, por nëse doni që shpallja juaj të dallohet nga shpalljet e tjera ju mund të aplikoni për një shpallje premium si psh: shpallja që rri gjithmon në krye të shpalljeve tjera, shpallje me sfond të verdhë apo shpallje që ripërtrihet dhe del në krye çdo 3 ditë.